maanantai 17. tammikuuta 2011

Kyläilemässä

Viikonloppuna lähdettiin Fiskarssiin ja myös Romppu pääsi mukaan moikkaamaan kaveriaan Paavoa. Viimeksi pojat näkivät toisensa elokuussa, jolloin molemmat olivat vielä pentuja. Romeo matkusti koko matkan mallikkaasti ja hipihiljaa matkustuskopassa, ja malttoi tunnin pilkkimisen jälkeen jopa käydä nukkumaan.

Pojat tulivat välillä hyvin toimeen toistensa kanssa, ja välillä taas ei ihan niin hyvin.Välillä Romeo halusi kokeilla kuka on pomo, ja Paavo kilttinä ja hämmentyneenä antoi pienemmän isotella. Koirat tulivat kyllä myös toimeenkin keskenään, ja intoutuivat painimaan monta kertaa väsymiseen asti. Pojat valloittivat lastenhuoneenkin ja lelut saivat väistyä riehumisen tieltä. Lopulta pojat nukkuivat uupuneina vierekkäin, tietysti toisiaan silmällä pitäen.
Tässä kuvia kaveruksista. Valitettavasti tiedossa suurimmaksi osaksi salamalla otettuja kuvia, yök!

"moi kuka sä olitkaan?"
tuijotuskilpailua
saatiin pojat jopa vierekkäin istumaan


"ai mitä, me ollaan ihan nätisti?"


Sovussa lenkillä (pieniä erimielisyyksiä lukuunottamatta)
uupunut Romppu kaivoi itselleen pehmeän pesän reissun jälkeen
 Huomenna täytyy esitellä kun löysin vihdoinkin Romeolle edes jonkunlaisen pannan! Koitan myös saada kasattua sen Rompun lempijutuista kertovat postauksen :)

3 kommenttia:

  1. Katoin ihan sika pitkää et mitä toi eka kuva oikeen esittää, luulin et se on joku pianon näppäimistö .__. Sit tajusin et siinhä on koira kantokopassa :D En tajuu kui en huomannu koko koiraa :D
    Ja jeii että tulee lempijutuista postaus =)!

    VastaaPoista
  2. Hei, nyt tajusin, että tuohan on se Paavo, jonka näin viime kesänä pikkupentuna! Onpa hänestä tullut komea mies! Kävittekö moikkaamassa N:kin?

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, haha joo Romppu siellä kurkistelee :) (ois tietysti voinu laittaa kuvatekstin)

    Mia, jep sehän se! Kasvanu se on hurrjasti, vaikka ei kuulemma vielä ihan täyskasvunen ookkaan. Ja joo, käytiin kattomassa N:nän uus taloki! :)

    VastaaPoista