keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Birthday!

Jee, tänään on Rompun juhlapäivä! Poika nimittäin täyttää 1-vuotta, ja sehän tarkoittaa pentuaikojen olevan takanapäin. Tahdonkin siis hartaasti uskoa, että Romeo tuossa yön aikana varmasti kasvoi niin paljon, että mm. kynien pureskelu jää kokonaan pois, samoin housujen lahkeissa roikkuminen sekä paperin syönti. Nämä kaikki ovat melko rasittavia tapoja ja tähän mennessä Romeo on saanut niitä anteeksi nuoren ikänsä vuoksi, mutta eipä saa enään! :-)

Synttärisankari aloitti aamunsa nukkumalla ensiksi pitkään, syömisen ja ulkoa käymisen jälkeen hän päätti vielä jatkaa kauneusunia. Tästä johtuen, poju on tällä hetkellä erittäin energinen ja riehuu minkä kerkeää.



Suunnitteilla on, että Romeo saa tänään jonkun herkkuaterian, ja no jonkun pienen lahjan. Varsinainen lahja on vielä hankkimatta (kröhöm, miten niin saamaton omistaja), mutta kyllä se sieltä perässä tulee. Joskus... No, toivotaan ettei Romppu kauheasti ota nokkiinsa!

Jokatapauksessa, Romeo nyt nyt vuoden vanhentunut (ja viisastunut?). Katsotaan, mitä temppuja poika keksii ollessaan 1-vuotias!

3 kommenttia:

  1. Hyvää syntymäpäivää Romeolle! :)

    VastaaPoista
  2. Felicitaciones Romeo! :) Toivottelee Peikkokukkulan Mi-Chi-tiimi ja Mia

    VastaaPoista
  3. Romeo on iloinen saadessaan onnitteluja ja kiitää :))

    VastaaPoista