lauantai 1. tammikuuta 2011

Joulu ja uusivuosi

Romeo on vietellyt leppoista elämää ja nauttinut suuresta määrästä huomiota sekä rapsutuksia. Sekin varmasti pitää lomista, sillä saahan poika nyt vielä tavallista pidempiä lenkkejä sekä enemmän seuraa. Se ei meinaakkaan pärjätä enää ollenkaan yksin, vaan 2 tunnin yksinolon jälkeen se on jo suunnattoman iloinen, kun se vihdoin saa seuraa.

Romeo selviytyi hienosti uudesta vuodesta! Se ei pelännyt raketteja mitenkään erikoisemmin. Kävimme 5 aikaan lenkillä jotta välttyisimme paukuttelulta, ja muutaman raketin näimmekin vain. Hieman poika niitä tietysti säikähti, mutta jatkoi lenkkiä kuitenkin reipapasti. Sisällä haukkui muutaman kerran kovimmille paukahduksille, muuten se ei ilotulitteista välittänyt. Paitsi, tykkäsi se niitä katsella ikkunasta. Olihan ne varmasti mielenkiintoista seurattavaa ja sellaista, mitä ei joka päivä nää.

Romeo sai joululahjaksi hurjan kasan herkkuja. Ajattelimme pojan olevan iki onnellinen, mutta ei. Romppu hyvin harvoille ruuille nyrpistää nenäänsä, mutta näille se sitten sen tekee. 3 herkusta mitä joulupukki toi, maistuu vain yksi. No, ehkä se sitten joskus pahminpaan ruuan himoonsa niitä syö, tai sitten ei.

Tässä kuvia jotka ovat otettu joulun ja uudenvuoden välillä / aikana. (klikkaamalla isommiksi)

"Mitä nuo on?"
"nää kyllä tuoksuu hyvälle, mä haluan nää auki!"

poika nukahti kesken lahjojen avaamisen








ulkoilu on maistunut kylmistä keleistä huolimatta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti