tiistai 18. tammikuuta 2011

Uusi panta

Olen metsästänyt Rompulle uutta pantaa joulukuusta asti, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Nyt ikään kuin luovutin (toistaiseksi!) ja ostin sille mustan pannan, missä on blingiä. Tähtäimessä on siis löytää samanlainen, mutta väriltään valkoinen. Vastaan on tullut vaaleanpunaisia, vaaleansinisiä, ruskeita sekä mustia, mutta ei valkoisia! Vaikka oon netisä koittanu ettiä ni ei oo löytyny :( No, nyt ainakin on joku sopivan kokoinen panta! :)


Romeo pääsi tänään taas mukaan maalle, jossa se sai mukavasti lämmitellä takkatulen ääressä sekä tutustua suurtakin suurempiin hevosiin. Tällä kertaa ei niitä tarvinnut edes pelätä kamalasti eikä niille tarvinnut haukkua paria haukahdusta enempää. Sen sijaan tuttavuutta tehtiin turvat ja kuonot vastakkain!  (tietenkään ei ollut kameraa sillä hetkellä mukana)

mukavan pehmeä paikka haalarin päällä

4 kommenttia:

  1. Upee panta ! Mistäs hankit? :)

    VastaaPoista
  2. :) Kröhöm, nyt täytyy myöntää että tuo ostos löytyi ihan Prismasta! :D Kolusin ensiksi Faunattaren, Mustin&Mirrin sekä eläinkeskuksen läpi, löytämättä sopivaa. (löytyi toki tuollainen samanlainen mutta vain vaaleanpunaisena, ja siihen emme ihan lähde). Ja hintaakin tuolla oli vain vähän vajaa 10€uroa, joten kun löydän valkoisen kivan pannan voin huoletta ostaa sen! :)

    VastaaPoista
  3. WAU ! mahtava löytö!

    VastaaPoista
  4. Jep! :--) Nyt on hyvä, ku on sentäs koiralla kaulapanta!

    VastaaPoista