sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Uusia kavereita

Sen lisäksi, että Rompulla on kissoja ja koiria kavereina, löytyy siltä myös kavereita muista roduista. Täällä kotona Rompun kaverina on marsu, Jasu, jota Romppu tiirailee aina häkin toiselta puolelta. Jasun pääsessä vapaaksi, menee Romppu uteliaana moikkaamaan sitä aina. Se on hassua, kuinka Romppua pitää pyytää olemaan varovasti :D Yleensä se kenen kanssa Romeo leikkii, niin sitä joutuu komentaa olemaan varovasti. Romeo kun aina yrittää saada marsua lähtemään mukaan leikkiin, ja Jasu on ihan ihmeissään ja usein miten pakenee piiloon.

Vierailemme myös melko usein maaseudulla, ja siellä Romeo onkin tutustunut hevosiin. Ensiksi poika pelkäsi niitä ja räksytti niille, mutta pian uteliaisuus voitti. Hevoset ovat kiinnostuneita Rompusta, ja Romeo niistä. Tuloksena nuuhkailut, jolloin Romeo totesi, että häntä taas hieman pelottaa. Pelosta kuitenkin selvittiin ja lopuksi hevoset ei tiennyt olisiko heidän pitännyt pelätä Romeota eikä Romppu tiennyt olisiko hänen pitänyt pelätä niitä. No, ehkä joskus vielä Romeon voi laskea hevosaitauksen ulkopuolelle vapaaksi, ilman että tarvii pelätä sen ryntäävän jalkoihin.

Tässä (hyvin huonolaatuisia) kuvia kaveruksista.


"MOI, tuutsä leikkii?"
"hei miten sä oot noin pieni?"
"ootsä mun kaveri vai et"
"noni mä arvasin. Kavereit!"
"mikä toi on, mörkö, puhveli, syökse mut?"
"hei mua vähän pelottaa. Mitä sä tuut noin lähellekki vielä"
"okei, etsä ookkaa mörkö"
Romeo nauttii kyllä myös siitä, että saa itse kaiken huomion
Romppu jatkaa teille taas kertomuksiaan huomenna :)

10 kommenttia:

  1. Kyllä mäkin noita hevosia pelkäisin, ymmärrän romppua täysin!
    Itsehän pelkään myös marsuja, koska ne pomppii pelottavast. Muistat varmaan mun kauhun hetket :-)

    t. anonyymienanonyymi, you know whoooooo ;)

    p.s. roomeo on söppänä♥

    VastaaPoista
  2. haha noi kuvatekstit on aina niin parhaita, kuin myös kuvat ! :D

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, hö ei niitä tarvii pelätä :( Romppuki oli rohkee eikä pelänny! :p Ja marsui varsinkaa tarvii pelätä, vaikka ne vähä villei oliski :p

    ssofq, heh kiitoksii :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat noi kuvatekstit munki mielestä :)
    Romppu on mun idoli!

    VastaaPoista
  5. Oi että Romppu on rohkea! Kaikki tuntemani koirat juoksee melkein heti hevosta karkuun kun se liikahtaa (:

    VastaaPoista
  6. mangusti, :) kiitti!

    Riina, joo Romppu on vähän turhankin rohkee... Täytyy nyt kattoo jos se tajuais pysyy jaloista pois ni sen vois joskus laskee vapaaksi :D

    VastaaPoista
  7. tiedäthän että marsut on laumaeläimiä, niitä pitäis olla aina kaks. eikä koiraa kyllä todellakaan sais päästää marsun lähelle koska siitä ei voi ikinä olla 150% varma, se on kerran pahempi nappasu niin marsulta henki pois!

    VastaaPoista
  8. Anonyymi, kiitos huolenpidosta :) Meillä tosiaan ollut 2 marsua, joista toinen kuoli sairauteen ja nyt etsitään tuolle toisellekkin uutta kotia jossa olisi kaveri. Marsulla ei oo mitää hätää koiran kanssa, aina valvotaan ja koira ei todellakaan käyttäydy agressiivisesti marsua kohtaan. Enköhän minä osaa lemmikeistäni huolta pitää.

    VastaaPoista
  9. ^Uskon sen ja uskoo varmasti anonyymikin. Ei silti tarvitse heti rupea puolustuskannalle, jos toinen huomauttaa jostain. Harmittavan useasti koira on tappanut marsun vahingossa tilanteessa, jonka ihminen on itse luonut. Luullut marsua leluksi tms. Turha sitten itkeskellä jos marsulta on henki pois jos ei muiden ohjeille ole korvaansa letkauttanut. Kaikkea hyvää kuitenkin Romeolle ja marsulle ja mukavaa, että he tulevet toimeen keskenään (: !

    VastaaPoista
  10. Enhän minä puolustuskannalle lähtenytkään, vastasin ja selitin tilanteen vain ja kiitin neuvosta! :D Ei mulla ole tossa asiassa mitään puolustettavaa tai selitettävää kellekkään :) Ja jees mustakin on kiva, että marsulla on edes jotain seuraa joskus.

    VastaaPoista