keskiviikko 25. elokuuta 2010

Viikonloppu

Romeolla olikin taas tapahtumarikas viikonloppu, kun hän matkasi kanssamme Helsinkiin juhlimaan syntymäpäiviä. Romeo pitääkin kovasti syntymäpäivistä, tipauttelevathan lapset hänelle aina kakunmuruja tai keksejä, ja kärppänä paikalla oleva nappaa ne sitten parempiin suihin. Matkustaminen sujui herralta kiitettävän hyvin, lukuun ottamatta pieniä protestointeja jotka kuljetuskopasta kuuluivat menomatkalla. Yökin tuli hyvin nukuttua lempi-ihmisen viekussa.
Herkuttelun lisäksi Romeo tapasi 2 koirakaveria; jo ennestään tutun Lyytin, sekä uuden tuttavuuden Paavon. Molemmat kaveruksista ovat collieita, Lyyti on 2-vuotias ja Paavo vasta 10vkoa vanha. Lyytin kanssa Romeo paini ja leikki kuin vanha tekijä, ja onneksi Lyytikin osasi varoa pikkuista Romppua. Paavoa kohtaan Romeo taas oli hieman turhan päällekäyvä, ja aluksi pentu vain juoksi Romeota karkuun. Meidän poika kyllä olisi halunnut tehdä tuttavuutta hieman enemmänkin. Lopulta Paavokin innostui leikkimään ja meidän herra oli tyytyväinen leikkikaverista.
Lauantaina veimme Lyytin ja Romeon koirapuistoon, jossa Romeo tapasi kaksi ihastuttavaa laivakoiraa. Romeo meni innoissaan tekemään tuttavuutta, mutta neidit eivät olleet kovin kiinnostuneita pikkuisesta. Tovin koirapuistossa kulki kolmevaunuinen juna, Lyytin seuratessa vierestä. Laivakoirien lähdettyä esitteli Romeo meille taitojaan; vapaaksi päästyään se juoksi suoraan portille ja alkoin ryömiä portin ali. Onneksi ryömiminen on sen verran hidasta, että ehdimme saamaan pakoa yrittävän karkurin kiinni. No, tulipa taas huomattua miten hyvin se osaa hyödyntää kaikkia taitojaan. Ja jatkossa pitää tarkastaa kuinka alas koirapuistonportti menee!

Viikonlopun saldona oli 3 uutta koiratuttua, vanhan koirakaverin näkeminen, maha täynnä herkkuja sekä seuraavaan päivään asti täysi oleva sylikiintiö. Kotimatkan poika nukkuikin raatona kotiin asti.

Kuvissa siis Romeo & Paavo
Ensin juostiin karkuun...
... Sitten lämmettiin riehumiselle...

...välillä pikkuinen pääsi niskan päälle...
... kunnes lopulta selviää kaapin paikka.
                                                                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti