maanantai 30. elokuuta 2010

Pusukone

Nyt voisinkin kertoa muutamia faktatietoja Romeosta, sen luonteesta sekä tavoista. Ensimmäisenä voisin mainita Romeon olevan varsinainen pusukone! Se tykkää pusutella, ja nuoleekin kenen tahansa ihmisen naamaan putipuhtaaksi. Se myös tykkää kovasti purra korvaa sekä nuolla käsiä ja jalkoja.

Romeo on aina iloinen nähdessään tuttuja, olit poissa 5 minuuttia tai 5 tuntia. Se tulee aina yhtä iloisesti häntää heilutellen ja jalkaa vasten kiehnäten tervehtimään. Mikäli et huomioi poikaa, alkaa se hyppiä jalkaasi vasten eikä lopeta perässäsi kulkemista ennen kuin olet tervehtinyt sitä. Ja kun nostat pojan syliin, se vasta iloinen onkin.

Romeolla on kaksi vaihetta, joko se on ylienerginen pakkaus joka raahaa leluja luoksesi mieletöntä tahtia tai repii mattoa, tai sitten se on väsynyt ja sinnittelee silmät auki. Useasti Romeo nukkuukin sylissäsi samaan aikaan kun katson telkkaria tai olen tietokoneella. Romeo nukkuisi mielellään vieressa myös öisin, mutta se on vain harvinaista herkkua. Mikäli herätät Rompun ja siirtelet sitä, ilmaisee se murisevan vastalauseensa.

Romeo syö lähes mitä vain. Tästä johtuen Romeolta puuttuukin muutamat partakarvat kun sen piti ehdottomasti tulla maistelemaan karvanpoistoainetta jota tipahti lattialle. Huh kuinka säikähdin sillon! Kuitenkin, Romeo seuraa aina ruokalautasta ja tuijottaa herkeämättä jokaista haarukallista minkä suuhuni pistän. Ja jos hänelle jotain antaa, hotkaisee Romppu sen tyytyväisenä.

Romeo ei ole kauhean hiljainen, se saattaa vaatia itselleen leikkikaveria tai ruokaa joka annetaan sen mielestä aivan liian myöhään. Romeo myös välillä saa kohtauksia jolloin se haukkuu kolahtavia ovia sekä ulkona pyöräileviä ihmisiä ja muita koiria.

Romeo on hieman turhankin innokas muiden koirien kanssa. Se viihtyy hyvin niin tanskandoggien kuin pinserienkin kanssa. Poika ei turhia aristele vaan on ehkä hieman liiankin päälle käyvä. Samoin se ei aristele vieraita ihmisiä vaan tervehtii kaikkia. Ainoat ihmiset joille olen kuulut Romeon murisevan, ovat valitettavasti olleet mätsäreissä olevat tuomarit. Tätä tuomari-viha-mysteeriä selvittelemme ja koitamme ratkaista.

Romeo pitää kaikista, varsinkin jos ruokaa löytyy. Kyllä poika muutenkin sylissä viihtyy. Tätä postaustakin kirjoittaessa, pikkuinen nukkuu sylissäni tyytyväisenä. Nyt lopetamme tähän, jotta tämä ei venyisi liikaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti