lauantai 28. elokuuta 2010

Ulkoilua

Olemme Romeon kanssa tutustuneet oikein urakalla syksyyn ja sen tuomiin uusiin hajuihin. Raikkaassa ilmassa on mukava ulkoilla ja Romeokin on yllättänyt minut positiivisesti. Vaikka pikkuista on muka paleltanut, on se silti jatkanut matkaansa tyytyväisenä stoppaamisen sijasta.

Pikkusiskoni paljasti minulle, ettei aamulenkki sujunut aivan kuten olisi pitänyt. Ulkona satoi vettä ja Romppu kieltäytyi liikkumasta 20 metriä pidemmälle. Koska pikkusiskollani oli kiire kouluun, nappasi hän pikkuisen syliinsä ja näin he sitten suorittivat aamulenkin. Ääh, mikä aamulenkki se on jos koiraa kannetaan sylissä? Just joo, valaisin kyllä pikkusiskoani, ettei tee toiste samalla tavalla. Nyt täytyy vain toivoa, ettei tuo kerta jäänyt pojun mieleen...

Koska Romeo on jo "iso-poika" olemme vaihtaneet sen ruokailun kolmesta kerrasta kahteen. Toistaiseksi siirtyminen on sujunut ihan hyvin, eikä poika ole ainakaan ilmaissut kärsivänsä nälkää.

Tässä kuvia päivänlenkiltä, Romeolla päällä vedenkestävä syystakki joka päällä Romppu näyttää minusta tavallistakin söpömmältä! Takki on ostettu Mi-Chistä. Viimeinen kuva ehdoton lemppari näistä!
Matkaan lähdössä
Tutkimusmatkailija
Välillä istuttiin puistonpenkillä...
.... ja ihmeteltiin maailman menoa.

Lopuksi jaksettiin vielä poseerata, mutta silmät eivät meinanneet pysyä enää auki

2 kommenttia:

  1. Oho, Romeon paino noussut siitä, kun sen näin kesällä:) Siitä siis alkaa tulla aikuinen. Onneksi puvuissa on säätövaraa. Sanoit aiemmassa postauksessa toivovasi, ettei Rompun paino nouse tuosta enempää - kyllä se tulee nousemaan, koska Romeo on vasta alle vuoden. Nyt kuitenkin paino alkaa kertyä paaaaaljon hitaammin kuin tähän asti. Chihu kuitenkin kasvaa ja leviää koko ikänsä, kuten meistä ihmisistäkin useimmat. Meillä esim. Chiquititan normaali aikuispaino oli noin kuusivuotiaaksi asti 2,3 kiloa, mutta sen jälkeen kun se steriloitiin, paino nousi noin 2.6 kiloon, jossa se on pysynyt nyt 10-vuotiaaksi saakka. Matilda taas painoi noin 2,4 kiloa alle kaksivuotiaaksi asti ja nyt reilu kolmevuotiaana se painaa noin 3,2 kiloa. Eli Rompullakin on odotettavissa kasvua. Jos kuitenkin ajattelet näyttelyitä, niin kyllä se voi painaa kolme kiloa tai joitakin grammoja ylikin. Siellä ei punnita;) Tärkeintä on hyvä rakenne, pää ja kauniit liikkeet yms, joten ei se iso koko kuulemma haittaa, jos nyt ei ihan kauhea isolta näytä. Oletko muuten jo käynyt näyttelyissä?

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa isäni muisti väärin Rompun painon silloin sun vierailulla, se painoi jo silloin 2,5kg :D Tällä hetkellä paino on 2,7kg. Ja ei olla oikeissa näyttelyissä käyty, vain mätsäreissä :) Mutta joo, täytyy toivoa että Romppu pysyy tarpeeksi sutjakkana!

    VastaaPoista