tiistai 31. toukokuuta 2011

Normaalia elelyä

Moikka, viime aikoina ei olekkaan tapahtunut mitään kovin jännää tai ihmeellistä :)  Yhtenä päivänä Oona taas kävi kylässä, toisena päivänä lenkkeiltiin vesisateessa, kolmantena päivänä otettiin auringoa ja neljäntenä päivänä käytiin noutamassa leluja joesta! Melko tavallista elämää siis ollaan vietetty.

Ainut mainittava asia on se, että Romeo on alkanut nirsoilemaan! Tähän mennessä se on syönyt kaiken mahdollisen karvanpoistoaineesta alkaen hyvällä haulla. Nyt se ei syö omaa normaalia ruokaansa. Se menee ruokakipolle, nyrpistää nenäänsä ja kääntyy pois. Tänään se oli syömättä koko päivän klo. 18 asti jolloin se vihdoin söi. Kaipa sille tuli riittävän nälkä ja ruokaan oli sekoitettu vähän maksamakkaraa makua tuomaan.

Tätä on jatkunut jonkun viikon aikaa. Yleensä olen "komentanut" Rompun syömään ja vahtinut että se syö ja vasta kun kuppi on ollut tyhjä ollaan menty aamulenkille. Iltaruoka onkin sitten mennyt hyvällä halulla. Ja tänäänkin vaikka se söi niin myöhään aamuruuan, niin annoin puolikkaan määrän normaalista iltaruuasta ja se söi sen hyvällä halulla muutamaa tuntia myöhemmin.

Eikai tässä muu auta kuin pitää vain tiukkalinja ja vähentää tosiaan herkkupalojen antamista niin jos normaali ruokakin alkaa maistua. Tämä nirsoilu on sinänsä myös jännä juttu, koska Romeo ei ole ikinä saanut muuta ruokaa kuin papanoita. Lukuun ottamatta siis jotain herkkupaloja välillä tai ruuan sekaan sekoitettua reajuustoa ekstrana. No jospa tämä tästä. Nauttikaa tekin lämpimistä säistä ja ulkoilkaa paljon! :)

herra löytänyt itselleen mukavan köllöttelypaikan

3 kommenttia:

  1. Rompun ruokahaluttomuus saattaa johtua kuumasta ilmasta, meillä pojat nirsoilee tai jättää melkein kokonaan syömättä kun ilmat hiukankin lämpenevät :/ :)

    VastaaPoista
  2. meillä koira pitää aina välillä sellasia paasto jaksoja jolloin se ei syö kun vasta myöhään illalla. ja silloin kun se tietää että jollain on juoksut ni ruoka pitää syöttää sille lusikalla:D!

    VastaaPoista
  3. No kiva kuulla ni ei tarvitse ihan huolestua! Nyt tosin taas alkaa pikkuhiljaa joinain päivinä ruoka maistua jo paremmin :) ja haha tuo lusikalla syöttäminen ! :d

    VastaaPoista