torstai 5. toukokuuta 2011

Video

Tämä toimii nyt lähinnä testivideona kun videoita olette niin kovasti toivoneet. Ongelma on kuitenkin se, että minulta ei löydy varsinaista videokameraa. En siis saa kovin laadukkaita pätkiä, ja laadusta esimerkkinä tämä alla oleva. Lisäksi Romppua on kamalan vaikea kuvata ulkona riehumassa, tai jos ottaa muita juoksupätkiä niin nekin on kamalan lyhyitä ja kestää noin 8s. No, katsotaan jos jotain keksin! (suosittelen katsomaan tuon niin, että äänet on pois päältä. Yritin saada niitä pois siitä, mutta tuloksetta)



3 kommenttia:

  1. laatu on kyllä mielestäni tosi hyvä, mutta harmi jos vaan noin lyhyitä pätkiä pystyy kuvaamaan... kiva video kumminkin :)

    VastaaPoista
  2. Millä sie sit kuvaat? Laatu minusta on hyvää :)

    VastaaPoista
  3. VJ, no hyvä jos tuota pystyy kattomaan :D Ja siis kyllä pystyn kuvaamaan pidempiäkin videopätkissä, mutta Rompussa harvoin on kerralla pidemään kuvattavaa kuin se kahdeksan sekuntia. No sain nyt jonkunlaisia videoita tänään, laittelen niitä tänne :)

    Wiivi, kuvaan Nikon D90 ja ongelma on se, että kuvatessa ei pysty tarkentamaan eikä tarkennuskohdetta vaihtamaan. Eli pitää tarkentaa ennen kuin aloitta kuvaamisen ja siksi liikkuvan kohteen kuvaaminen on vaikeaa :/

    VastaaPoista