perjantai 20. toukokuuta 2011

Pentuhaaveita

Törmättiin eilen lenkillä toiseen chihuahuaan! Niitä on täällä meilläpäin vain muutamia. Tämän "Helmin" olin aikaisemminkin nähnyt, mutta Romppu ei ollut vielä neitiin tutustunut. Eilen kuitenkiin satuttiin samaan aikaan lenkille. Omistaja kertoi etsivänsä Helmille para-aikaa miestä, ja ihastui Romppuun! Minä taas kerroin kuinka kiva olisi nähdä joskus Rompun jälkeläisiä ja niin alettiin sitten suunittelemaan pentuja!

Ei ehkä ihan normaalein tapa näin lenkillä törmätä, mutta katsotaan mitä tästä tulee. Omistaja tosiaan tykästyi Romppuun ja sanoi, että olisi kiva jos uros asuisi lähellä. Nartulla on juoksut syksyllä. Vitsi miten kiva olisi! Eihän tämä vielä mitenkään varmaa ole, mutta mietin koko ajan, että mitä jos...

Helmi oli arka, mutta Romppu kerrankin käyttäytyi herrasmiesmäisesti ja seisoi nätisti paikallaan ja antoi Helmin tulla haistelemaan ja tutustumaan. Helmi uslatautuikin ja koirista tuli jo kavereita. Väriltään Helmi oli kaunis creme. Mutta katsotaan miten juttu etenee, onhan syksyyn vielä aikaa!

Eilen lenkkeiltiin myös ekaa kertaa pitkästä aikaa vesisateessa ja ihan yllätyin miten reippaasti Romeo meni! Se ei ollut moksiskaan sateesta, kipitti vain eteenpäin tyytyväisenä.
Hajotin kameran muistikortin, joten nyt saatte tyytyä vanhoihin kuviin. Tälläkertaa tarjolla "epäonnistuneita" tai minun silmään hauskoja kuvia.

muskelimies
jyrkkä oikealle!
näkökenttä kunnossa

2 kommenttia:

  1. En pysty kattomaan näitä kuvia ilman että tulisi hymy huulille. Aivan loistavan ihania kaikki! :)

    VastaaPoista
  2. banne, kiva että nää naurattaa jotain muutakin kun mua! :D

    VastaaPoista