sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Aleostos!

Tuntuu hassulta näin lämpimillä ilmoilla postailla tälläisestä aiheesta, mutta bongasin viime viikolla Rompulle uuden talvitakin. Takki oli -50% joten pakkohan se oli napata mukaan! Takki on paksu, hieman tummanpuhuva. Hyvää siinä on tosiaan paksuus, ja nepparikiinnitys. Miinuspuolena se, ettei siinä ole mitään mihin hihnan saisi kiinni. Mutta tosiaan nappasin takin mukaani ilman sen enempään epäröimättä ja se oli kuin olikin sopiva! Hieman epäilin takin sopivuutta, sillä kyseessä ensimmäinen kaupasta ostettu vaate.
Olin yhtä ilonen löydöksestäni, kuin jos oisin löytäny itselleni jotain -50% hintaan! Hassua, mutta aleshoppailu on aina mukavaa! Ja kaikista "kivointa" tuossa takissa on se, että sen saa myös käännettyä. Tuon ruudullisen puolen saa siis myös päälipuoleksi, koska tosiaan nepparikiinnitys. Hah, nyt ei muuta kun talvea odottamaan! No ei vaineskaan, nyt laitetaan takki kaappiin säilöön ja nautitaan lämpimistä ilmoista.


















Ja lopuksi vielä muutama ajankohtaisempikin kuva

2 kommenttia:

  1. Hoh!! -50%! Siinä on tuuri käynyt. Tosi hieno takkikin on! Varmasti kannatti ostaa :)

    VastaaPoista
  2. Hauwwa, jep ja toi kun on tosiaan vielä paksu (paksumpi kuin aikaisemmat) niin sille tosiaan tulee tarvetta talvella :) En ollu ikinä aikaisemmin käyny siinä eläinkaupassa ja heti ku menin ni tämmönne löytö!

    VastaaPoista