sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Milo kyläilemässä

Kuten video jo kertoikin, Milo kävi taas kylässä! Tällä kertaa ei kumpikaan arastellut ollenkaan ja koko ajan pojat vain paini. Ja pihalle päästessä juoksi ympäri ämpäri. Energiaa piisasi ja hengähdystaukoja oli vain muutama. Ihmeteltiin miten pikkuinen Milokin jaksoi ja illalla kun Rompulla alkoi pää jo painua, Milo se vain jaksoi!

Milo tykästyi leikkimään leluilla ja noutamaan kaikenlaisia tavaroita kuten keppiä ja tuota narulelua. Aina kun se sille heitettiin, Romppu vihelsi pelin poikki. Milon sännätessä lelun perään Romppu kylmän viileästi aina tuli ja taklasi pikkuisen ja painiksihan se taas meni. No onneksi Milo välillä sai kun saikin lelunkin hampaisiinsa.

Ja vaikka Romppu koko iltapäivän riehuikin pennun kanssa, oli sillä vielä virtaa iltalenkilläkin. Lenkki jäi sen mielestä liian lyhyeksi ja kun pyykkejä haettiin pihalta pois ja ovi jäi rakosellee, käytti Romeo tilaisuuden hyväksi. Ikkunasta sitten katottiin kun poika tyynen viileesti käveli tien reunaa pitkin nenä kiinni maassa. Onneksi nähtiin pikku karkuri ja saatiin se takaisin sisälle ennen kuin koiria tai autoja tuli vastaan. Ja kyllä se nöyränä poikana sitten takaisin sisälle tulikin!

"no katos terve!..."
"...mitä jätkä ootsä kasvanu?..."
kuulumisten vaihtelua
"koita pysyy perässä!"
"tuu tänne vaa ni saat maistaa mun tassui..."
"huh mun kunto ei kyl kestä enää. Ei millää enää jaksais"

2 kommenttia: