lauantai 11. kesäkuuta 2011

Huh kuumuutta!

Lämpöä riittää, välillä hieman liikaakin. Romeo alkaa läähättämään aamulenkeillä jo heti alkumatkasta ja päivälenkit ollaankin jätetty nyt kuumuuden takia kokonaan pois. Iltalenkeillä mennäänkin sitten taas jo iloisesti, tosin silloinkin läähätetään puolet matkasta. Ruoka on onneksi alkanut maistua jo paremmin, tosin vielä vähän vaihtelevalla menestyksellä.

Päivät meillä on mennyt melko saman kaavan mukaan; Romeo makaa auringossa, makaa varjossa, yrittää jaksaa leikkiä, ja makaa taas auringossa. Poika on täytynyt laittaa välillä jäähylle sisälle, se kun tosiaan paistuu tuossa auringossa! Olen pitänyt sen päällä kasteltua pyyhettä, sekä tosiaan huolehtinut että se menee välillä myös varjoon makaamaan. Romeo ei ole jaksanut kunnolla leikkiäkkään vaikka olisi kovasti tahtonutkin. Välillä se on tsempannut ja leikkinyt hetken.

rantapoika
välillä makoillaan varjossa
"mm on tää lämpö niiiiiin mukavaaa"
joo o kyllä se ruoho taitaa olla hyvää
Veteen meno ei ole Rompulle enää onneksi ongelma ja se viilentääkin mukavasti. Poika marssii urheasti veteen niin että maha kastuu, mutta kuin uimaan pitäisi lähteä niin iskee pupu pöksyyn. No mutta, viilentyyhän siinäkin jos vain seisoo rantavedessä ja selän saa helposti kasteltua. Ja muutaman kerran olemme houkutelleet Romppua makkaran avulla uimaan tai auttaneet sitä hieman.

"voi kun tässä onki mukava..."
"... ounou tonnekko mun pitäs mennä..."
"äää apua nopeesti tonne..."
".. kato mami näitkö sä! Mä uin!"

2 kommenttia:

  1. Vou! Siis ihan jotain älyttömän mahtavaa! Kuvien laatu on enemmän kun upea, kuvat on muutenkin tosi miellyttävän näköisiä, koirasi on mitä suloisin ja hyvin kuvauksellinen.. huhhei. Ei voi muuta sanoa kun että u-p-e-a! Ihan pakkohan tätä on ruveta seuraamaan. Ei ole muuta kun iloa silmälle. :)
    Käy toki kurkkaamassa oma blogini, jossa toki vähän vähemmän laadukkaita ja upeita kuvia. ;D
    http://ripaus.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. mamr, oi paljon posiitiivista kommenttia, mukava kuulla! =) Tosin nyt blogi ei ehkä ole vastannut odotuksiasi kun en ole ehtinyt mitään tänne laittamaan, mutta toivottavasti jaksat seurailla Rompun tekemisiä vielä tulevaisuudessakin! Ja pitääpä kurkata sinun omaasi :--)

    VastaaPoista