sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Veneilemässä

Romppu ei pelkää vettä, ehkä se on tullut teille selväksi jo aikaisemminkin. Romeo ei myöskään pelkää veneitä, oikeastaan se lähtee aina mielellään reissuun mukaan kuten minne tahansa muuallekkin. Se on oikeastaan melkoinen merimies; sille kelpaa kulkuvälineeksi myös uimarengas, kumivene tai uimapatja.

Veneessä se uskaltaa liikkua, nukkua ja olla ihan rauhassa. Yleensä se istuu sylissä, katselee lintuja ja haistelee pärskyjä. Se on melko mukavaa veneseuraa eikä hermoile turhaan. Tosin sitä ollaan pohdittu jos pelastusliivit sille hommattaisiin! Pitää katsoa, jos jossain tulisi vastaan niin ilman muuta Romppu sitten semmoiset saisi ja joutuisi jatkossa ne pukemaan. Jos joku tietää mistä saisi pienellille koirille pelastusliivejä, saa vinkata!


"valmiina ollaan!"
keulapaikalla
"m m mmmm"
kanootin kummastelua
mikäs siinä auringossa paistatella ja tuulesta ja eri tuoksuista nauttiessa!

2 kommenttia:

  1. Hurtta myy hyviä pelastusliivejä ja kokoja on myös chihuille. Näitä löytyy ainakin Mustista ja Mirristä.
    www.hurttacollection.com/lifeguard_pelastusliivit

    Kiitos hauskasta blogista, piristää aina päivää ;-)

    VastaaPoista
  2. Me löydettiin meidän kääpiömäyräkoirille ihan lemmikkitarvikekaupasta pelastusliivit. Hurtan pelastusliivit on miusta aika törkeän hintaiset (~60€/kpl), muillakin valmistajilla on hyviä ja ehkä jopa paremminkin istuvia liivejä (: Koira kainaloon ja sovittamaan!

    Viisaasti vesillä, myös koirakaverin kanssa! Mukavaa juhannusta!

    VastaaPoista