lauantai 20. marraskuuta 2010

Tyytyväinen koira

Ulkona on aivan loistava ilma ulkoiluun! Reippailtiin äsken lenkin joka hieman venähti ihanan ilman takia. Minä en palellut, saatika Romppu. Täytyy kyllä mennä vielä tänään uudestaan pidemmälle lenkille! Nyt väsynyt mutta onnellinen koira nukkuu sylissäni.

Eilen illalla Romeo tapasi Oonan, sekarotuisen hieman Romppua isomman koiran. Kuvia ei valitettavasti tullut, sillä toisesta kamerasta puuttui muistikortti ja toisesta loppui akku, krhmm hyvin meni. Mutta, majakka ja perävaunu kulkivat pitkin kämppää ympäri ämpäri, eivätkä meinanneet rauhoittua ollenkaan. Romppu on kyllä hieman turhan päällekäyvä ja innokas aina saadessaa nais-seuraa. No jospa tuo tosta rauhoittuisi. Kerran malttoi poika rauhoittua nukkumaan eri sohvalle, mutta herättyään oltiin taas niin pirteitä että! Ja voi sitä ulinan, vikinän ja tärinän määrä, kun poika joutui välillä jäähylle. Ja kun Oona lähti, majoittui Romppu oven eteen maate vinkumaan. Voi toista.

Löysin Rompusta valtavan söpön kesäkuvan! Pakkohan se on teillekkin näyttää

apilameren keskellä on mukava makoilla ja maistella apiloita

 Samassa innostuin selaamaan muita kesäkuvia, ja tässä muutama. Täytyy kyllä tehdä niistä myöhemmin erillinen postaus!
sopivan kokoinen keppi, silmä kii ja menoks!
Vaikka kuinka hirmusesti väsyttäis...

... pakko pitää silmät auki ja vahtia ettei kukaan huku



Olen kuljettanut Romeota nyt mukanani vähän joka paikassa, jotta se tottuisi esim. autossa yksin odottamiseen ja vieraisiin paikkoihin ja hälinään vielä paremmin. Eilen herra pääsi jopa kanssani ruokakauppaan, jossa se onneksi käyttäytyi moitteettomasti ja kurkki takin sisältä hipi hiljaa. Romppu on aina lähdössä innoissaan matkaan.
"otathan sä mut mukaan?"
"ovi vielä kiinni ja sit mennää!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti