maanantai 29. marraskuuta 2010

Aikainen joulu!

Jee! Olen koko viime viikon kytännyt postia ahkeraan ja odottanut niitä tilaamiani talviasuja Rompulle. Tänään ne sitten vihdoin tulivat. Paketin avaaminen oli yhtä riemukasta, kun jotain lahjaa jonka sisältöä ei tiedä, olisi avannut. Romeo katselikin touhojani hämmentyneenä häntä heiluen "mitä tapahtuu mitä ihmettä". Paketti auki ja puvut sovitukseen! Ne oli just niin hienoja, kun olin kuvitellukkin ja sopivia Rompulle. Pituutta oli riittävästi selässäkin. Nyt on täällä onnellinen koiranomistaja, ja ei Romppukaan noista pahaa sanaa sanonut. Helposti antoi pukea päälle, ja piti jopa huppua päässä mukisematta.

Takithan tilattiin aina Chilestä asti, Michilandiasta! Voin suositella jokaista tilaamaan tuolta vaatteita koiralleen, ne ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja varmasti sopivia. Kiitoksia taas Mialle :) Tässä kuvia toisesta, Burberry-ruutukuvioisest ruskeasta takista. Toisesta laitan kuvia huomenna.

"vaikka tää lämmin onki, on tääl ulkon silti vähä kylmä"

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi ! Yllätyin suuresti tosta sivustosta mistä oot löytäny just chihuille sopivii takkei :p Itellä myös chihupoika ja tuolta lähtee takki tilaukseen kun ei kaupoissa ole pojalle sopivan kokoisia.

    VastaaPoista
  2. ihan ku meitin koira!

    VastaaPoista
  3. Jep, takki on just sopiva Rompulle! Ja joo, tuolta on hyvä tilaa kun tulee just sopivan kokoinen :)

    VastaaPoista