keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Talvi tuli!

Ajattelinkin jo, että näinköhän Romppu viihtyy lenkeillä ehkä jopa tavallista paremmin ilmojen viiletessä. Ja kyllähän tähän päivään mennessä ne lenkit onkin maistunut. Mutta, eilinen räntäsadelenkki pakkasessa ja liukkailla teillä taisi olla liikaa Romeolle. Tosiaan, eilen illalla Romppu "joutui" iltalenkille räntäsateeseen ja kyllähän siinä tassut kastui. Poika ei myöskään ollut kovin mielissää jäisistä teistä.

Kun tänään sitten oli aamulenkin vuoro ja kaivoin takin esille, katsoi poika minua korvat luimussa, häntä koipien välissä täristen. Ilmeestä jo näki, ettei ajatus poikaa houkuttanut. Kun olin menossa hakemaan poikaa, kipitti se kovaa vauhtia turvaan siniseen koppaansa. (näkynyt aikaisemmin kuvissa). Viedessäni vaatteen paikoilleen, hiipparoi Romppu ulos kopastaan edelleen arastellen. Hakiessani puvun uudestaan, säntäsi se takaisin koppiin. Sieltä se sitten kurkki "ei ei ei mä en todellakaan halua ulos".

Ajattelin sitten vähän piristää pojua ja makkaran avulla houkuttelin sen eteiseen ja puvun päälle pukeminen sujuikin ilman ongelmia. Lenkilläkin poika oli ihan iloinen, haisteli innoissaan ja kulki pörheänä eteenpäin. Välillä vähän muristiin vastaantuleville ihmisille vauhdissa, ihankuin ne olisi ollut jotain hiippareita!

Romppu siis on viihtynyt hyvin sisätiloissa, katsellen ulos ikkunoista sekä riehuen lelujen kanssa. Ulkoilun sijaan Romppu on taas näyttänyt musikaalista puoltaan, ja laulaa lurittanut pitkiäkin pätkiä. Valitettavasti parhaat palat loppuvat aina ennen kuin saan kamerani esille, mutta tässä taas pieni tyylinäyte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti