perjantai 19. marraskuuta 2010

Mutaa, kissoja ja lunta

Romppu pääsi tuossa muutama päivä sitten vierailulle maaseudulle. Siellä se tapasi kissoja, joiden kanssa se tuli yllättävän hyvin toimeen. Hieman kissoilla meinasi mennä hermot Romeon sähläämiseen, kun poika yritti saada heitä leikkimään kanssaan. Kerrankin, kuin olisi ollut melkein samankoisia kavereita! Musta tuntuu, että Romeo luuli kissoja koiriksi, mutta Romeolla taitaa olla muutenkin ihan sama. Olipa kyseessä minkä kokoinen tai mikä tahansa eläin, menee Romppu suuna päänä hieromaan tuttavuutta.


Nipsu & Romeo  (pusuhetkestä ei tullu kuvaa :(  )

Maalla seikkailessa Romppu myös todella likasi tassunsa. Se intoutui pihalla menemään hevosaitaukseen, uteliaana tietysti katsomaan mitä otuksia nuo on. Taas ei koko pelottanut, omistajaa sen sijaan hirvitti. Siinä sitten perässä juostiin hirveää kyytiä, kun poju viipotti suoraan hevosaitaukseen ja keskellä kuralätäköitä. Kyllä siinä Romppu oli hieman neuvottoman näköinen, ja raukka yritti päästä pois mudasta, mutta menikin vahingossa vain syvemmälle mutaan. Sinne pojan lyhyet talat sitten kiitettävän syvälle upposivat, ja kivasti dippaantuivat. Ei muutakun mutaa tassuista tiputtava koira pesulle ja sisälle!


xP
Romeo onnistuikin likaamaan itsensä viimeisenä mahdollisena kurapäivänä, sillä eilen tänne satoi lunta. Ensikosketus lumeen oli hyvin pikainen, Romppu viihtyi about 3s pihalla ja sitten juoksi takaisin sisälle. Lenkille lähdettiinkin sitten ennakkoluulottomasti ja reippain mielin. Onhan tuo lumi kylmää, mutta ei Romppu sitä onneksi vihaa. Kyllä se jopa intoutui lumihangessa juoksemaan silmukoita onnessaan.

Onhan kulkematon lumihanki kyllä hieman korkea Rompulle, raukka kun upposi sinne melkein kaulaa myöten. Sinnikkäästi se siellä kuitenkin hyppi ja pomppi eteenpäin! Eiköhän tämä tästä vielä, Romeo viihtyy kuitenkin ulkona jopa pidempään kuin lenkittäjänsäkin. Pikkuinen tärisee kuin haavan lehti, mutta jatkaa vain matkaa tyytyväisenä ja reippaasti.

"hmmm vai tälläistä..."
"... jos vähän maistaisin mitä tää on..."
"....hei täähä on ihan mukavan pehmeetä!..."
"... mutta vähän hankalaa tää liikkuminen kyllä."

"jahas, aitakin mennyt nurin. Tästä mä sitte huomenna karkaan"
"Ulkoilu riitti tältä kertaa, mä häivyn sisälle"

2 kommenttia:

  1. Nipsu näyttää takaapäin ihan mein Hissulle! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, muistan silloin ku Hissu tuli teoille ni katoin etse näytti ihan Nipsulle! :D

    VastaaPoista