maanantai 15. marraskuuta 2010

Kuulumiset

Rompulle kuuluu hyvää, talvitakkeja odotetaan innolla postista! Samoin, mun pitäis muistaa käydä ostamassa Rompulle se näyttelyhihna! Pitäis alkaa treenaamaan niitäkin taas, mikäli haluan tuosta vielä edustuskelpoisen. Vähän kyllä jännittää se pöytäkäyttäytyminen, mutta jospa se tuomari ei olisi enää niin pelottava. Mua iha harmittaa, kun näin pienellä paikkakunnalla ei kauheasti järjestetä mätsäreitä talvisin. Tai ainakaan minun silmiin ei oel sattunut.

Viikonloppuna lähettiin reissuun hesaan ja heti kun poju huomasi ihmisten olevan lähdössä, meni se jo valmiiksi matkakoppaan varmistamaan, että pääsee varmasti mukaan. Koko matkankin Romeo oli ollut hipi hiljaa. Pikkuinen huolehtii muutenkin nykyään hieman liikaa, pääseekö mukaan vai jätetäänkö se yksin. Aina kattelee surullisena kun joku laittaa takkia päälle.

Eilen lenkillä nuuhkittiin labradorinnoutajaa, joka pelkäsi Romeota. Mahtoi toinen miettiä "mikä tuo on" Romeo meni innoissaan haistelemaan ja toinen peruuttaa karkuun, hassu tilanne. 
jos jotain hyvää vahingossa vaikka tipahtais




mökin kanssa riehuessa sattuu kaikenlaista...
Viime kesän mätsäreistä, SIN2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti