keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kylmä !

Ulkona alkaa kyllä olemaan aika kylmä (onneksi tänään vähän vähemmän kylmempi päivä). Romppu ei tykkää olla ulkona enää ollenkaan. Se ei halua lenkkeillä, vaan iskee kaikki neljä tassua maahan ja jarruttaa minkä pystyy. Sitten se hengailee niin monta tassua ilmassa, kuin vain pystyy pitää kaatumatta. Ulkoilut onkin nyt valitettavasti jäänyt ihan minimiin.

Selvää on, että Rompun tassut jäätyy. Noiden ihanien uusien takkien myötä vartalolla ei varmasti ole kylmä, mutta tassuilla on. Olen pitänyt koirien kenkiä naurettavana, ja moneen kertaan miettinyt etten sellaisia Romeolle hommaa. Nyt kuitenkin olen alkanut miettiä uudelleen, pakko ne kai on hommata. Olipa ne sitten kuinka naurettavat tahansa, ehkä mäki sitte niihin sopeudun.

Olenkin siis katsonut nyt vähemmän naurettavia kenkiä Romeolle, ja sopivat onkin tainnut löytyä. Nyt täytyy sitten pikimiten hommata ne ja toivoa, että poika suostuu niillä lenkkeilemään pidempään.

Ja sitten toinen juttu! Täällä paikkakunnalla ei kauheasti mätsäreitä järjestetä, ainakaan talvella. Bongasin koirat.comista, että huomenna olisi lähipaikkakunnalla mätsärit. Jes, sinne Romppu on ehdottomasti saatava. Täytyy siis minun yrittää jalkavammaisena jotenkin esittää poika, pikkusiskoilleni en sitä tehtävää luota. Täytyy nyt toivoa, että sinne päästään. No, siitä kerron sitten huomenna lisää oltiinko ja menikö hyvin.
"jahas vai tälläiseltä täällä tänään näyttää..."
"... no jos sitä nyt vähän happea haukkais"
minuutti myöhemmin "okei nyt alkais riittää..."
"...oikeesti mä haluun takas lämpimää"

(pahoittelut kuvien samankaltaisuudesta)  Mitäpä olette muuten mieltä, onko koirilla käytettävät kengät naurettavat?

7 kommenttia:

  1. koirien kengät on naurettavat jos koira ei niitä tartte mut romppu varmasti tarvii sellaset!

    VastaaPoista
  2. samaa mieltä, tarpeen tullen ei ole naurettavat, mukavempihan se koirallekkin on :)

    VastaaPoista
  3. on jos ne on pinkit glitteri kengät isolla koiralla :)))
    mut toi sun koiras on I H A N A! minkä rotune?

    VastaaPoista
  4. Itse suhtauduin ennen aika kriittisesti näihin koirien tossuihin, mutta Manun stopatessa lenkillä tassujen paleltuessa aloin miettimään tossujen tarpeellisuutta. Ossi on muuten vilukissa, mutta jaloista ei palele (tosin erona pojilla on, että Ossi kasvattaa tassukarvat ja Manu ei suostu kasvattamaan niitä! :D). Sitten kun meidän lenkit meni siihen, että Manu ei inahtanutkaan pihalla tai sitten alkoi peitsaamaan (kävelee samanpuolen jalat samaan aikaan ilmassa, vrt. kameli) menin ja ostin molemmille tossut.

    Sisällä ne ei kävele töppöset jalassa, mutta pihalla vauhtia on tuplasti siihen nähden mitä ennen. Eli tossuja pojat ei pihalla edes huomaa.

    Suosittelen hommaamaan tossut jos koira palelee sen verran. Lisätäänhän me itsellekkin vaatteita kun tulee kylmä? Koira kuitenkin ajan myötä tottuu tossuihin, alkuunhan se voi olla aika naurettavaa menoa..

    VastaaPoista
  5. Joo, itse asiassa äitini olikin nopeampi ja sillä välillä kun minä katselin niitä netistä niin kävi hän hakemassa tossut eläinkaupasta. Nyt Rompulta siis löytyy tossut, niistä postailen myöhemmin!

    VastaaPoista
  6. Pikkukoirilla kengät ovat tarpeen :p Meitin chihullakin on ihan pikkusukat ja huovasta tekemät tossut :D

    VastaaPoista