torstai 23. joulukuuta 2010

Jouluja!

Romeo onkin käyttäytynyt melko kiltisti viime aikoina, liekö se tiennyt tonttujen kurkkivan ikkunoista. Joka tapauksessa, eiköhän ole meidänkin aika toivottaa kaikille hyvät joulut!


Romeo joutui minun ja kamerani hyökkäyksen kohteeksi, ja poika joutui pukeutumaan joulupukuun ja asettumaan malliksi. No poika oli kovin iloisena kameran edessä, makkaran voimalla!


Minähän muuten päätin olla ostamatta joulupukua, korkeintaan tonttulakki oli suunnitteilla. Tuon puvun ostikin isäni meidän kaikkien suureksi yllätykseksi. Ja puku on bulldogeille tarkoitettu, hieman isoa kokoa Romeolle. Mutta kyllä se asian ajaa.

7 kommenttia:

  1. VOI ETTÄ ON SÖPÖ<3 :))

    VastaaPoista
  2. Oaaaaawwww tuitui ♥

    Minkä rotune hää on? :)

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtavia kuvia (:
    Kerrotko mulle, että mikä kamera sulla on ja miten saat noista sisäkuvista noin hyviä? Käytätkö salamaa? (:

    VastaaPoista
  4. Kiitti! :) Mä kuvaan Nikon D90 järjestelmäkameralla ja mulla on normaalia valovoimaisemmat putket ni se helpottaa sisäkuvauksessa > saa suljinaikaa lyhyemmäksi jolloin kuvat ei tärähdä. Salaman käyttöä koitan välttää, ja kuvaan aina kun voin niin ilman sitä. :)

    VastaaPoista
  5. hei, tuntuu hauskalta katsoa kuviasi ja lukea blogiasi, kun meidän Mauno-chihu kuulostaa olevan ihan samanlainen tapaus kun Romeo. Toiseksi se omistaa samanlaisen Pöllötakin SEKÄ samanlaisen tonttupuvun :D oletteko käyneet kenties meidän vaatekaapilla? ;D

    VastaaPoista
  6. Anonyymia, haha eikä! :--D Tuntuu kyllä, että kaiki chihut on samanlaisia hulivilejä. Mutta hei, sun chihullahan on hieno takki ;)

    VastaaPoista