perjantai 3. joulukuuta 2010

Tossukat

Tosiaan, toissapäivänä kun minä vasta katselin netistä kenkiä ja suunnittelin niiden tilausta, kävi äitini eläinkaupassa. Kun kuulin äitini olevan yksin eläinkaupassa, tiesin ettei ostos ainakaan olisi kovin tyylikäs. Jännityksellä ja kauhulla sitten odotin mitä tuleman piti. Kenkiä sieltä siis haettiin.

Ja kengäthän sieltä löytyi. Tai oikeastaan, nämä ovat minustaa tossut. Myyjän mukaan kuulemma parhaimmat chihuille. Pysyvät jalassa ja ovat lämpimät, kuulemma paras ratkaisu. Myyjää kuunnellen, äitini siis osti nämä. Nämä tosiaan ovat melko kaukana tyylikkyydestä, aamutossujen tapaiset lähinnä. Värikään ei ihan ole se lemppari. Jollain tapaa nämä kuitenkin ovat söpöt, ja mikäs siinä jos ne toimivat ja ajavat asian.

Huonoina puolina minusta noissa on kuitenkin puuttuva muovipohja, joka eristäisi kylmän maan sekä pitäisi kengät kuivana. Noilla fleecetossuilla ei paljoa esim. loskakeleillä voi ulkoilla! Kiinnitys onneksi toimii melko hyvin, kerran on tossu lähtenyt lenkillä irti.

Ensimmäisellä kokeilukerralla pukeutumisessa meni hetki, ja Romeo oli melko huvittavan näköinen kävellessään noilla. Toisella ja kolmannella kerralla pukeutuminen sujui huomattavasti paremmin. Tänään kuitenkin Romppu lenkkeili ilman tossujaan, koska liikkuu huomattavasti paremmin ja vapautuneemmin ilman niitä. Ja mikäs siinä, kun oli hieman lämpimämpi niin tassutkin tarkenivat!
"Valmiina astumaan pakkaseen!"
tossut eivät onneksi haittaa likkumista
Romeo ei paljoa stressaa, mitä me hänelle puemme

1 kommentti: