keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Meluisa dogi

Romppu on laulamisen myötä alkanut ilmaisemaan muitakin halujaan äänekkäämmin. Vaikka olisimme juuri tulleet lenkiltä ja se haluaa ulos, jää se oven taakse vinkumaan ja valittamaan. Jos se haluaa ruokaa pöydältä, se vinkuu ja valittaa sylissä tai jos lelu on joutunut sellaiseen paikkaan, josta hän ei sitä saa kuuluu taas vinkumista.

Vinkumisen lisäksi Rompulla on ajoittain taipumusta turhaan räksyttämiseen, ja välillä sitä saa hävetä. Esimerkiksi eilen ollessamme kaupan edessä, se oli siinä nätisti ja hiljaa ja katseli vain ympärilleen. Kun varmasti Romeon mielestä epäilyttävän näköinen mustaan pukeutunut nainen korkokengissä käveli ohitse, päätti Romeo päästää pari terävää haukahdusta. Kyllähän se sitten komentaessa hiljenee, mutta on ikävää jos joku pelästyy Romppua tämän haukkumisen vuoksi. Tämä huono tapa täytyy kyllä kitkeä pois!

Sunnuntaina Romeo matkusti mukaamme Lahteen ja käyttäytyi koko reissun melko mallikkaasti. Se ei kauheasti vinkunut eikä vikissyt ollessaan kuljetuskopassa ja matkustus sujuin täten helposti. Eiköhän se vähäinenkin vinkuminen kohta jää. Yksin jäämisestä poika ei vieläkään hirveästi tykkää, tällöin meteliä syntyy usein enemmänkin.

Koska kamera ei ollut sunnuntaina mukana eikä muutenkaan ole ollut mitään jännää kuvattavaa, tässä vain joitain löhöilykuvia.

sylissä on lämmin nukkua
tarkkana ku porkkana
"mitä sä nyt häiriköit taas"
sohvakin kelpaa nukkumapaikaksi...
... mutta kaikista mukavin on pehmeä sänky peiton kera
korvaa vähän kutittais

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti