lauantai 23. lokakuuta 2010

Lokakuun kuulumisia

Noniin nyt saa talvi tulla! Sain vihdoin tilattua Romeolle kaksi talvivaatetta, manttelin ja takin. Niitä nyt sitten odotellaan innolla! Talvi todellakin tulee, ja Romeokin on huomannut kylmyyden. Sille ei maistu enää niin pitkät lenkit, ja mikäli ulkona sataa vettä, ei Romeo tahtoisi ollenkaan mennä pihalle. Onneksi sisällä on lämmin löhöillä auringon paisteessa.

Minulla on jälleen paha paha koirakuume! Haluaisin niin Romeolle kaverin. Koirat saisivat sitten riehua keskenään, niin minun ei tarvitse koko ajan pitää seuraa Rompulle. Minulla onkin jo suunitelmissa yksi narttu-chihu, mutta katsoo nyt saako Romeo kaverin!

Romppu kaipaa kyllä muita koiria. Kaikkia jotka lenkillä tulevat vastaan, se menee iloisesti häntää heiluttaen nuuhkimaan ja haluaisi leikkiä. Minua harmittaa, kun lähistöllä ei asu montaakaan pikkukoiraa, ja Romeolle ei ole sopivan kokoista leikkikaveria. Romeon "paras kaveri" on dalmatialainen Laku, ja näidenkin kahden leikkejä on koko ajan vahdittavat kokoeron takia. Lakuakaan Romppu ei ole tosin nähnyt hetkeen. No, eipä tuo kyllä voi valittaa yksinäisyydestä ainakaan!





kumpi onkaan vikkelämpi

Laku on super kiltti dalmatialainen, ja osaa varoa, ettei satuta Romppua
Kaverusten touhuja

Rompun ja Lakun kuvat ovat Elokuulta, jolloin pojat viimeksi leikkivät yhdessä

2 kommenttia: