torstai 7. lokakuuta 2010

Asusteista

Minulla on hirveä hinku päästä uudistamaan Rompun "vaatekaappia". Tai oikeastaan, täydentää sitä. Tällä hetkellä pojalla on aivan liian vähän kaikkea. Pentuna hänelle ostettiin panta joka oli silloin aivan liian iso, ja jota ajateltiin käytettävän nyt kun Romeo on hieman isompi. No, jätkän kaulanympärys on niin paksu, että panta on hieman jopa kireä hänelle. Sitä ei ole hirveästi pidetty, hyvin harvoin. Pidän kyllä itse pannasta, siitä löytyy blingiä ja se on tarpeeksi yksinkertainen, eikä ole liian neitimäinenkään joten Romeokin kehtaa käyttää sitä.

Ostoslistalla on siis ainakin näyttelypanta + hihna -yhdistelmä, talvitakki, uusi kaulapanta, vaatteita muutenkin sekä joku mukava kantolaukku olisi kiva. Nyt kun Romeo on lähinnä laitettu vain normaaliin laukkuun ja reppuun, ja olisi kiva saada pojalle oma kantokassi. (erikseen on tietysti tuo matkustuskoppa).

 Musta ois hirveän kiva kokeilla Rompulla myös kenkiä, kun se on niin kylmän arka ja aina seisoo 3 jalalla jos on kylmä En vain usko, että poika suostuisi suosiolla kenkiä pitämään... No, voihan sitä kokeilla!

panta kaulassa pitkästä aikaa
hmmm vähän ehkä kiristää...
... mutta ei Romppu siitä välitä
Tässä Romeon iltalenkin puku!


pitäähän pojan erottua pimeästä
Ja takki pitää myös sadetta sekä tuulta
tästä näkee yksityiskohdat Romeon pannasta

1 kommentti:

  1. Heippa! Hienosti istuu sademantteli Rompulle:)

    Terkut Michilandian chihulaumalta!

    VastaaPoista