sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Lehtikasassa hyppelyä

Romppu makoili sängyssä tyytyväisenä puoli 12 asti, jonka jälkeen hän juuri ja juuri selviytyi aamulenkistä. Lenkin jälkeen virtaa alkoi kuitenkin löytymään, ja menimme pihalle riehumaan. Ensiksi Romppu leikki kepin kanssa, saatuaan kepin itselleen juoksi se onnellisena ympäri pihaa meitä karkuun, eikä luovuttanut keppiä millään takaisin!

Aikansa kepin perässä juostuaan, lopahti mielenkiinto siihen ja aloimme piilottamaan keppiä lehtikasaan. Kepin heitto lehtikasaan, ja Romeo perään! Välillä oli puoli koiraa lehtien seassa ja lehdet saivat kyytiä! Romppu intoiutui myös nappaamaan lehtiä suuhunsa ja juoksemaan ne suussaan ympäri pihaa. Lehtiä oli myös mukava repiä.

Kepin jälkeen Romppu löysi pallon, ja taas mentiin. Pallon perässä juostiin hurjaa vauhtia ja pari kertaa mentiin mukkelis makkeliskin. Urheilutuokion päätyttyä piti Romeon mennä vielä hiekkaistamaan nassunsa. Se löysi kukkapenkinreunalta jonkun mielenkiintoisen hajun, ja alkoi kaivamaan! No mitäpä olisi ulkoilu, jos ei koira likaantuisi yhtään.Kuvia tuli otettua taas hieman runsaammin.


taas rikottiin nopeusennätyksiä

leikin lomassa ehdittiin myös söpöillä, kunhan keppi oli vahdittavana jalkojen juuressa

"heitä se keppi jooko jooko"

ja hyökkäys lehtikasaan!

"tänne se meni, täällä jossain sen on oltava..."

tyyli oli vapaa

Romeo harjoitteli lentotaitojaan

Lehtikasakaan ei hidastanut pallon perässä juoksevaa tornadoa !

Vauhdissa voi naamakin hieman likaantua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti