maanantai 14. maaliskuuta 2011

tuhoaja

Olenkin jo kertonut Rompun fetissistä purra ja "tappaa" kaikki pehmolelut. Se puree niihin reiän jonka jälkeen repii kaikki sisukset irti mitä vaan saa. Ja jos pehmolelussa sattuu olemaan esim. joku pörrönen harja, niin se repii sitä harjaa. (ei onneks kuitenkaan syö) Tästä syystä, joutuu kattoo aika tarkkaan mitkä lelut Rompulle antaa, jos haluaa sotkua välttää. Vastaavasti joudun piilottamaan ne mun pehmolelut, mihin Romeo ei saa koskea :D

Tässä Romeon tämänpäiväinen ehdoton ykköslelu. Tota on mukava juosta kiinni ja helppo kuljettaa kun sopivan kokoinen, harjaa on mukaa repiä irti ja nytte riiviö sai näköjään tehtyä reijänkin tuohon niin sisälmyksiä se on myös repinyt irti. Korvat se on syönyt jo aika päiviä sitten. Ja tämä siis on joskus ollu hevonen. (kuvat saa isommiksi klikkaamalla)


Vinkulelut Romeo saa myös hyvin tehokkaasti hajalle. 5 ainakin sillä on yhteensä ollut, ja yhdestäkään ei kuulu enää ääntä.

ja korvat syöty
Ja sitten on tämä Rompun mökki. Sitä se jaksaa aina hajottaa. Mökissä on joka kulmassa reikä, kahta kulmaa Romeo jopa käyttää sisään -ja uloskäyntinä. No tottahan toki sitä pitää mökissä 3 ovea olla! Odotan päivää jolloin tää on täysin palasina...

"kummastakohan ovesta sitä tulis..."
"kato, tästäki mahtuu!"




"mitä, oonks mä tehny jotai? Enkai"



3 kommenttia:

  1. "No tottahan toki sitä pitää mökissä 3 ovea olla!"
    *reps*

    VastaaPoista
  2. mun pitää tuoda teille meidän leluja rikottavaks et saan ostaa uusia :D isäntä sanonut etten uusia saa ostaa ennenku vanhat on rikki mut meil ei oo hajotettu ikinä YHTÄÄN!

    VastaaPoista
  3. Pienten elämää, EI YHTÄÄN? Mitä, onko ne tytöt niin kilttejä? ;D Täällä välillä tuntuu, että Romeosta on kivempi tuhota noita kun vain leikkiä nätisti niitten kanssa.

    VastaaPoista