tiistai 15. maaliskuuta 2011

15. Maaliskuuta

Romppu osaakin juoda vettä pullosta! Nyt ei tarvitse kesällä raahata kuppia mukana, riittää kun on pullo. Vastaavasti ei tarvitse harmitella, jos kuppi unohtuu. Romeo tosiaan hallitsi tämän pullosta lipomisen, ja ei olisi millään malttanut sitä lopettaa. Kun pulloon pistettiin korkki jo päälle, pureskeli Romeo korkkia ilmoittaen haluavansa lisää.


Muutamana päivänä Romeolle on meinannut tulla ylitsepääsemättömiä esteitä lenkillä vastaan, nimittäin vesilätäköitä. Rohkeasti se on kuitenkin niistä sipsutellut hetken mietinnän jälkeen, tietysti matalimmasta kohdasta ja hyvin varovasti kuitenkin. Ei ole emäntä silti voinut olla hymähtämättä, kuin tämä isoakin poikaa esittävä herra on ruvennyt nyrpistämään nenäänsä vesilätäkön edessä :D
Tänään ei kuitenkaan vesilätäköistä ongelmaa ollut sillä maa oli jäässä pakkasen takia. Kävimmekin hieman nauttimasta kauniista ilmasta sekä purkamassa energiaa juoksemalla vapaana.


"toi aurinko paistaa nyt kyllä aika pahasti silmiin..."

3 kommenttia:

  1. Voi että miten söpö romppu <3
    Itte olin hirmu kateellinen kun oman nallen kanssa lähin koiraleirille ja kaikki muut osas juua pullosta kun miun koira ;p

    VastaaPoista
  2. Hauwwa, ootko kokeillu osako sun oma? :) Me ainakin vain huvin vuoks kokeiltiin kun Romeo aina leikkii pullolla ja pureskelee, ja kerran se vaan nuoli sisältä ni koitettiin sit kallistaa vettä niin hyvin iloisesti Romeo sitä lipitti!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana chihu ja ihan törkeen hienoja kuvia! :)

    VastaaPoista