perjantai 29. heinäkuuta 2011

polskuttelua

tiistai:
Kun me käydään uimassa niin Romppu jää yleensä laiturille hengailemaan tai tulee mukaan sellaisen traktorinrenkaan reunalle. No niin tälläkin kertaa poika lähti sitten mukaani seilaamaan. Kaikki meni hyvin kunnes... olin selkä Romppuun päin, kun kuuluu plätsis. Käänyn ympäri ja nään kun pikkunen kauhoo vimmatusti rantaa kohti. Ongin pojan takaisin renkaan päälle. No, pudistellessaan ylimääräisiä vesiä pois, poika horjahtaa ja plumpsahtaa uudestaan veteen. Noukin uudestaan pojan renkaan päälle ja tällä kertaa otan sen ihan syliin asti. Hieman hämmentyneeltä poika vaikutti, mutta ei näyttänyt mitenkää shokissa olevan :D

En tosiaan tiedä mitä ekalla kerralla kun poika veteen tippui, tapahtui. Rengas meinaan oli ihan paikallaan, koska itsekkin vain otin aurinkoa paikallani. Yleensä Romeo istuu reunalla tai seisoo, ja on onnistunut pysymään kyydissä vaikka se on vähän heilunutkin. En siis tiedä hyppäsikö poika esimerkiksi vesikirpun perää vai horjahtiko se veteen. Joka tapauksessa, hyvin poika selviytyi eikä merihätää onneksi tullut!


Keskiviikkona sitten poika tuli ihan rannasta uimaan useampaankin kertaan. Se on jo rohkaistunut uimaan, ja pysyy pidempiä aikoja vesissä. Niin, että siitä ehtii kuviakin ottamaan. Tässä siis teille todistusaineistoa. Hieman reppanaltahan Romppu näyttää kauhoessaan korvat luimussa. Hyvä että kuono pinnalla pysyy !



tykkään hirmusesti tuosta pudistelukuvasta<3 (kuvat isommiksi klikkaamalla)

Teksti ei nyt oikein luistanut ja kuvatkin samankaltaisia... mutta koska en vkloppuna ehdi koneelle ollenkaan niin saatte tyytyä nyt tähän!

6 kommenttia:

  1. Vohoooi, toinen ihan innoissaan polskuttelee. :) Aww. Paras kuva on ehdottomasti tuo missä Romeosta näkyy vain pikkusen päätä. Ihana. :D ♥

    VastaaPoista
  2. ää niin ihana blogi ja Rom ppu <3 ! Koska uutta postausta?

    VastaaPoista
  3. Kysyisin siitä teijän pöllö talvimanttelista, kuinka lämmin se oikein on? Mulla on tosi palelava chihu ja nyt eka talvi sille tulossa että kuinkakohan kylmillä keleillä sillä pärjäis, mimmosilla pakkasilla sä oot sitä pitänyt?

    Luin tuolta Mi-Chin nettikaupasta että siinä on fleecevuori, eli siinä on vaan fleece ja toi pääliskangas vai? Kuinka vedenpitävä se on?

    Sori tuli hirvee pommitus nyt mutta Romppu on ainoo koira jolla oon semmosen nähny nii olis kiva kuulla sun mielipide siitä manttelista =)

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia taas kommenteista :) Mulla on uusi postaus ollut valmiina jo kuukausia, jotenkin se on vain aina jäänyt lähettämättä. Mutta yritän saada sen nyt mahdollisimman pian!

    Anonyymi, vedenpitävähän se ei taida olla, koska pelkkää kangasta. Eli kastuu kyllä, mutta talvellahan ei paljoakaan vettä ole. Ja minä kyllä pidin sitä Rompulla ihan kylminpinäkin keleinä, mutta ei tuo Rompun lämpimin takki ole. Eli jos sinulla on herkästi paleleva chihu, niin tuo pöllömantteli olisi sopiva vaikka näin syksyyn ja alkutalveksi, mutta talvelle kannattaa hommata kunnon toppatakki =)
    Mutta itse olen kyllä ihan ihastunut tuohon pöllömantteliin<3

    Kannattaa laittaa Mi-Chilandiaan sähköpostia ja kysyä sieltä myös lisätietoa, sieltä vastataan mielellää!

    VastaaPoista
  5. Ihana blogi. Löysin toisen blogin kautta. Koiranne on aivan ihana. Terveisiä Leo-chihulta!!

    VastaaPoista
  6. Oi, kiitoksia terveisistä ja kehuista! :)

    VastaaPoista