tiistai 8. helmikuuta 2011

Kevättä odotellaan!

Näin alkuun pahoittelut pitkästä päivitystauosta. Ei ole ollut mitään merkittävää kirjoitettavaa + omat koulujutut painaa päälle niin tämä hieman jäi. Tässä kuitenkin nyt pikakelauksella viime aikojen tapahtumia.
Yhdessä vaiheessa olikin jo tosi keväiset ilmat, Romeo nautti aurinkokylpyjä ja etsi aina aurinkoisen paikan minne meni köllöttelemään. Lenkillä se tarkeni helposti ilman takkia pitkätkin lenkit. Ihanat ilmat, sellaisia lisää!
Tänä aamuna olikin sitten taas täysin eri meininki, lunta pyrytti niin pirusti ja teitäkään ei ollut aurattu. Romeo urheesti kuitenkin kahlaili aamulenkin, saas nähdä miten innokkaasti päivälenkille lähdetään.
Viikonlopun poika vietti Lyytin luona kylässä suuressa kaupungissa Helsingissä. Koska itse jäin kotimieheksi ei minulta kuvia kaveruksista tällä kertaa löydy. Matka kuitenkin oli sujunut hyvin ja koirat oli kahdestaan ollut nätisti päivän kotona. Tutustuipa Romeo myös useammalla lenkillä hieman enemmän kaupungin hälinään, kuin mihin se täällä on tottunut.
Täällä emäntä panikoi myös siitä, josko poikaa pitäisi pikkuhiljaa näyttelyihin ilmoitella. Jos uskaltaisi, pakkohan se kohta olisi...

ai että kun on lämmin ja mukava makoilla auringossa


lumisena ja märkänä aamulenkistä selvitty
 Muutama vanha kuva tuohon vielä piristämään.
Lupaan taas ryhdistäyty tämän kanssa ja saada aikaan mielenkiintoisempia postauksia, varsinkin kun nyt teitä lukijoita on taas tullut lisää! Hurjan kiva juttu, kiitos :) myös postausehdotuksia otetaan vastaan!

1 kommentti:

  1. Ihanasöpökomiakaunistuituiromeo ♥
    Ihana toi kuva, missä se kattoo ulos :)

    VastaaPoista